Détails
Information
Évaluations
Localisation
Détails et description

Type de cuisine

  • Cuisine américaine,

Plats

  • Poisson-frites,

Caractéristiques

  • Plat à emporter,
  • Restaurant avec service de traiteur,
  • Restaurant avec service de livraison,
  • Réservation en ligne,
  • Menu à prix fixe,

Atmosphère

  • Décontractée,

Langues parlées

  • Anglais,
Information utile

Heures d'ouverture *Horaire des Fêtes

Lundi
Mardi
Mercredi
Jeudi
Vendredi
Samedi
Dimanche
Vérifier avec le marchand

Prix:

  • 11 $ à 25 $,

Modes de paiement:

Rencontrez le proprio

Ce contenu est uniquement en anglais

Menu options at your average fish and chips restaurant are usually limited to haddock or cod, tartar sauce, coleslaw, French fries and not much else. In that respect, Off the Hook owner Steven Karataglidis and his staff deserve praises for putting a modern spin on traditional fast food. In the process they’ve created one of the few gourmet fish and chips joints in Toronto. In a neighbourhood where Mediterranean and exotics cuisine abound, Off the Hook’s menu stands out.

Since the restaurant's opening in 2011, health-conscious options have always featured prominently on the menu. Organic batters, gluten-free dishes and local produce are key ingredients in their recipe to success. “Steve, the owner of the restaurant, created the menu," says Chad Welton, manager at Off the Hook. "One day we realized that some pizza chains’ dipping sauces are quite a big thing so we created a few dipping sauces and those have been huge for us and also gluten-free batter options, which represent about 50 per cent of our sales.”

Évaluations et commentaires - Off The Hook

Soyez le premier à donner votre avis!
Quelle note donneriez-vous à cette entreprise?

Me recommanderiez-vous cette entreprise?

Vos amis connaissent peut-être cette entreprise? Partagez cette page sur Facebook et découvrez ce qu'ils en pensent!

Contactez cette entreprise
Fermer le menu